Skiplezier voor boarders en skiërs

De pistes lopen uiteen van eenvoudige pistes voor beginners en families tot uitdagende afdalingen voor zeer ervaren skiërs. Of je nu racecarver, genotskiër, pistepeuter of (her)beginner bent: ook jij vindt hier het terrein dat bij jouw glijstijl, tempo en conditie past. Bij boarders heeft de Zugspitz Arena een bijzonder plekje in het hart. Funparks en halfpipes zorgen dat de stukken ervan af vliegen.

Loipenet voor langlaufers

Onder langlaufers is Naturpark region een van de best bewaarde geheimen. Ruim 100 loipekilometers leiden door betoverende landschappen en vormen voor zowel beginners als langlaufprofs een prettige uitdaging. Waar je het loipenet ook instapt, er zijn tal van voor interessante routes en sluipwegen.

Tourskieen

Het Lechtal en Tannheimertal staan bekend om de prachtige dalen en bergen die met de toerskies  prima te bereiken zijn, ook zijn er toerski avonden in diverse berghutten voor een nachtelijke afdaling. Als fanatiek toerskieer en bergbeklimmer kunnen wij je over alle routes van de omgeving informeren. Ook is het mogelijk om met een gids deze bergen te beklimmen.

Graag nemen wij je mee op spannende routes door het winterse bos, of naar Kasteelruine Ehrenberg voor een uitdaagende sneeuwandeltocht. Wij verhuren sneeuwandelschoenen en organiseren zelf tochten op verzoek.

Sneeuwzekerheid tot in de lente

Op de Zugspitzgletsjer kan tot diep in de lente geskied worden. Soms helpen de sneeuwinstallaties een handje. Ook skigebieden zoals het hoogte skigebied van Höfen/Reutte , Ehrwalder Alm of Wetterstein laten zich niet beïnvloeden door de onberekenbaarheid van de natuur.

Ander sneeuwplezier

Wintervakantie in Naturparkregion Reutte is veel meer dan een ski-vakantie. Zo kun je winkelen en zijn er diverse gezellige winterevenementen tijdens het seizoen. En wat te denken van 100 kilometer geruimde wintertrekwegen. Wintertrekkers hebben in het Lechtal de mooiste uitzichten.  Of maak een romantische rit met de paardenslee of ga schaatsen op idyllisch natuurijs. Voor de die-hards kan dit ook wat fysieker. Bij het ijsstokschieten kun je laten of je spierballen heb. Of maak een ‘boswandeling’ waarbij je de diep ingesneeuwde hellingen van de routeskiërs doorploegt. Deze lange klim door wordt gevolgd door een razendsnelle ‘rutsch’ naar het dal, met de rodel. Dan weet jij één ding zeker: dat je lekker slaapt.

Bauernlodge
Dorfstraße 22, 6604 Höfen | Naturparkregion Tiroler Lech | Tirol
Chris Bosten & Ingrid Janssen - booking@bauernlodge.com / Tel.: 0043/5672/21139 oder Tel.: 0031/610940341
Impressum / Afdruk / Imprint